Mikä Loukko?

Alakulttuurikeskus Loukko tulee olemaan Helsingin Suvilahdessa sijaitseva keikka-, klubi- ja tapaamispaikka. Tällä hetkellä toimimme Oranssi ry:n tiloissa.

Loukko noudattaa toiminnassaan turvallisen tilan periaatteita ja on myös fyysisesti esteetön. Eli: ei natseja, ei syrjintää, ei seksismiä!

Loukon omissa tiloissa tulee toimimaan myös tekijöilleen esteetön teatterityhmä, alakulttuuripainotteinen keikkatila, matalan kynnyksen galleria sekä monenlaista säännöllistä klubi- ja työpajatoimintaa. Loukko tulee tarjoamaan mahdollisuuden ja avun omaehtoiseen tapahtumatuottamiseen myös esimerkiksi nuorille ja järjestää myös itse ikärajatonta ja maksutonta toimintaa. Loukossa ei tule olemaan ostovelvoitetta mahdollisten pääsymaksujen lisäksi.

Tarkempaa infoa ja vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin löytyy täältä.

Instagram / Facebook 

Mahdollistajaksi, mukaan työryhmään, LoukkoZinen kirjoittajaksi, kuvittajaksi tai vaikka vlogaajaksi? Tule, tule!

Mikäli haluat olla mukana mahdollistamassa Alakulttuurikeskus Loukon toteutumista, voit ryhtyä mesenaatiksemme edullisimmillaan viidellä eurolla. Mesenoinnista saa aina kuitin, ja valikoimassa on myös yrityksille ja yhdistyksille suunnattuja vastikkeita. Mesenaattikampanjaan ->

Otamme porukkaamme mielellämme saman arvomaailman jakavaa jengiä. Voit auttaa rahoitushankinnassa tai tapahtumatuotannossa, tulla remonttitalkoisiin tilan järjestyttyä tai keksiä oman tapasi osallistua. Ei haittaa, jos et ole valmiiksi ammattilainen – tehdään ja kokeillaan yhdessä.

Loukkolaiset

Loukon tekijäryhmä koostuu eri taiteenalojen ja hoivatyön ammattilaisista sekä lukuisista vapaaehtoisista. Jos haluat mukaan porukkaan, ota yhteyttä: loukko@kulttuuriloukko.fi.

Työryhmästä tarkemmin täällä.

Yhteistyössä