Mikä Loukko?

Alakulttuurikeskus Loukko tulee olemaan Helsingin Suvilahdessa sijaitseva keikka-, klubi- ja tapaamispaikka. Loukko tulee noudattamaan toiminnassaan turvallisen tilan periaatteita ja olemaan myös fyysisesti esteetön. Eli: ei natseja, ei syrjintää, ei seksismiä!

Loukon tiloissa tulee toimimaan myös tekijöilleen esteetön Teatteri Heimoalakulttuuripainotteinen keikkatila, matalan kynnyksen galleria sekä monenlaista säännöllistä klubi- ja työpajatoimintaa. Loukko tulee tarjoamaan mahdollisuuden ja avun omaehtoiseen tapahtumatuottamiseen myös esimerkiksi nuorille ja järjestää myös itse ikärajatonta ja maksutonta toimintaa. Loukossa ei tule olemaan ostovelvoitetta mahdollisten pääsymaksujen lisäksi.

Tarkempaa infoa ja vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin löytyy täältä.

Instagram / Facebook / Twitter

Mahdollistajaksi, mukaan työryhmään, LoukkoZinen kirjoittajaksi, kuvittajaksi tai vaikka vlogaajaksi? Tule, tule!

Mikäli haluat sponsoroida Loukkoa tai tehdä kanssamme yhteistyötä, ota yhteyttä niin neuvotellaan tarpeiden ja fiilisten kohtaamisesta.

Otamme porukkaamme mielellämme saman arvomaailman jakavaa jengiä. Voit auttaa rahoitushankinnassa tai tapahtumatuotannossa, tulla remonttitalkoisiin tai keksiä oman tapasi osallistua. Ei haittaa, jos et ole valmiiksi ammattilainen – tehdään ja kokeillaan yhdessä.

Loukkolaiset

Loukon tekijäryhmä koostuu eri taiteenalojen ja hoivatyön ammattilaisista sekä lukuisista vapaaehtoisista. Jos haluat mukaan porukkaan, ota yhteyttä: loukko@kulttuuriloukko.fi.

Tutustu Loukon työryhmään täällä.