Loukon tekijäryhmä koostuu eri taiteenalojen ja hoivatyön ammattilaisista sekä lukuisista vapaaehtoisista. Jos haluat mukaan porukkaan, ota yhteyttä: loukko@kulttuuriloukko.fi

Instagram / Facebook / Twitter

Loukon työryhmä

HANNA RÄTY

Loukon toiminnanjohtaja

Jokainen ansaitsee tuntea, että on toivottu ja tarpeellinen.

Hanna on vapaa toimittaja ja Imagen blogisti, joka saa suuruudenhulluja visioita ja päähänpinttymän niiden toteuttamisesta. Vapaa-ajallaan Hanna säätää, hosuu ja järjestää tai katsoo luokattoman huonoa tosi-tv:tä.

VILJA JOENSUU

Taide- ja kulttuurityön sosiaaliohjaaja

Haluan tehdä töitä ihmisten kanssa sellaisessa ympäristössä, joka perustuu vapauteen eikä kontrolliin. Loukko on vastaus jatkuvaan eksistentiaaliseen haahuiluuni ja ammatilliseen kriiseilyyni. Tukemalla Loukkoa säästät siis myös lähipiiriäni!

 

MIRJAMI MYKKÄNEN

Loukko ry:n hallituksen puheenjohtaja

Haluan tehdä Loukosta ei-kaupallisen yhteisen tilan, jossa luoda kulttuuritarjontaa, joka on vapaata kapitalismin sanelemista vaatimuksista.

Mirjami on humanististen tieteiden kandidaatti, joka tuo Loukkoon ruohonjuuritason aktivismista lähtevää näkökulmaa ja muistaa pitää esillä myös eläinoikeuskysymykset. Mirjami suhtautuu intohimoisesti kirjallisuuteen ja vaalii katoavaa kansanperinnettä viljelemällä vanhankalskeita sanontoja, mikä saa nuoren naisen kuulostamaan 94-vuotiaalta pohjalaismummolta.