Loukko järjestää Oranssin Valvomoon toukokuussa nelipäiväisen kulttuuria, vaihtoehto – ja alakulttuureita, itse tehtyä taidetta ja underground-musiikkia juhlistavan LoukkoFestin.

LoukkoFestin ohjelmistossa nähdään kevään mittaan Loukon työpajoissa osallistujien kanssa yhdessä tuotettuja esityksiä teatteritaiteen, katutanssin ja underground-dragin saralta, lyhytelokuvia, jättimäinen selfie-veistos, pyörillä liikkuvia camera obscura -laitteita sekä laadukas kattaus kotimaista underground musiikkia räpistä punkin kautta synaan, Rovaniemeltä Jyväskylän kautta Helsinkiin.

Loukon kuratoimien esittävän taiteen työpajojen ilmoittautumiset on nyt avattu. Intensiivikurssien muodossa toteutettavia työpajasarjoja on kolme: perinteisen funk-tyylin katutanssia opettava Poppingin alkeet, teatterin monitaiteisuutta ja dokumenttiteatteria käsittelevä Teatteri-ilmaisun alkeet ja underground-dragin maailmaan sukeltava, drag-kollektiivi House Of Jaahasin toteuttama Underground Drag -työpaja.

Tutustu työpajoihin seuraavista linkeistä ja ilmoittaudu mukaan!

Popping-alkeiskurssi 4.4.-15.5.
Teatteri-ilmaisun alkeet, dokumenttiteatteri 4.4.-15.5.
Underground drag -työpaja 11.4.-15.5.

Kuvassa Miss Vinyl Envy / House of jaahas, kuvaaja: Anna Kivimäki

 

ORANSSIN JA KURSSIEN ESTEETTÖMYYSTIEDOT

Oranssi on kaikenlaisesta syrjinnästä ja väkivallasta vapaa päihteetön ja ikärajaton tila. Kunnioitathan tätä! Kaikissa tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatetta.

Oranssin tilat ovat pääasiassa esteettömät, mutta osa kurssin tapaamisista pidetään ensisijaisesti hissittömässä yläkerrassa. Tarvittaessa järjestämme esteettömät tilat – ilmoita siis tarpeestasi ilmoittautumisen yhteydessä!

Sisäänkäynti Oranssille on esteetön, ja esteetön wc löytyy. Tapahtumatila on kokonaan esteetön ja siinä mahtuu liikkumaan myös isommilla apuvälineillä. Takatilaan voidaan laittaa ramppi sisäänkäynnin kynnykselle. Yläkertaan ei ole hissiä eikä ramppia. Vessat ovat sukupuolineutraaleja.

 

Post Author: Loukko

You may also like

Koko Suomi maalaa Suuressa Maalaustapahtumassa 10.7.

Suomen Kuvataiteen päivää on vietetty vuodesta 2004 lähtien heinäkuun 10.

Kuudes Silmä hioo uutta timanttia

Helsinkiläinen Kuudes Silmä on soittanut synkkiä säveliään 2010-luvun alusta saakka

TULE TEKEMÄÄN JÄTTISELFIE!

Vapaan Taidekoulun valmistuvat taiteilijat tuovat LoukkoFesteille jättikyniä, joilla piirretään jättikuvia