Asiaton oleskelu sallittu!

Maanantaikahvila Happy Mondays on Loukon ja Oranssin uusi yhteinen yritys lieventää ankeita alkuviikkoja. Sen tarkoituksena on tehdä ankeista maanantaipäivistä vähemmän ankeita, vähemmän tylsiä ja vähemmän yksinäisiä. Kahvila avaa ovensa Oranssilla maanantaisin 3.9. – 17.12. kello 15 – 21. Kahvilassa on aina pientä purtavaa ja ohjelmaa, mutta ei ostopakkoa eikä osallistumispakkoa. Asiaton oleskelu sallittu!

Tavoitteenamme on luoda turvallinen tila, johon on helppo tulla ja jossa on mukava olla. Syksyn aikana voi katsoa suomalaisia koko illan elokuvia ja Euphoria Borealiksen kokoamia lyhytelokuvanäytöksiä, opetella ristipistoja tai virkkausta, lukea Happy Mondaysia varten koottua Hyvin Pientä Zine Kirjastoa, tehdä omia zinejä, omia rintanappeja, omia hihamerkkejä, piirtää Helsinki Drawing Clubin kanssa, kokea ja tehdä taidetta, laittaa kolmen ruokalajin illallisen, korjata vaatteita tai saada ilmaisen hiustenleikkuun. Haluaisitko vielä jotain muuta? Saa ehdottaa!

Ei ostopakkoa, ei osallistumispakkoa!

 

Maanantaikahvila on avoin kaikille, jotka kunnioittavat Oranssin ja Loukon arvoja: ei rasismia, ei seksismiä, ei syrjintää. Tilat ovat ikärajattomat, esteettömät ja päihteettömät. Tiloissa kunnioitetaan jokaisen itsemääräämis- ja määrittelyoikeutta – kunnioita sinäkin! Paikan päällä on aina kahvilan ohjaaja, jonka puoleen voi kääntyä.

Kahvila on vegaaninen ja toimii kolehtiperiaatteella: maksa jos voit, sen verran kuin voit. Tykkäätkö leipoa? Ota yhteyttä!

Tarkempi ohjelma päivityksineen FB-eventissä/ UPDATES AND ENGLISH AT Happy Mondays Lokakuu


Happy Mondays on siis auki maanantaisin kello 15 – 21. Ohjelma julkaistaan noin suurinpiirtein kuukausittain. Lokakuussa luvassa:

 

29.10.

Kino Euphoria esittää: ”Queer films from Kino Euphoria”!  Näytös alkaa klo 18. Ennen ja jälkeen näytöstä VIRKKAUSKOUKKUUN RIIKAN KANSSA eli virkkaamisen alkeet kaikille elämänsä lankaa etsiville.

 

22.10.

Kollaasiruno-paja! Leikkaa-liimaa-runoutta kaikille taitotasoille. HUOM! Vain kahvilan takaosa käytössä, ei esteetöntä sisäänkäyntiä! 🙁

 

15.10.

Helsinki Drawing Clubin tapaamisessa piirretään vapaasti yhdessä – riippumatta aiemmasta kokemuksesta tai taitotasosta. Ideoita, inspiraatioita ja materiaaleja saa jakaa. Klo 17 – 20 HUOM! Tapaaminen pidetään englanniksi. /Helsinki Drawing Club Goes Happy Mondays! Drawing together from 5pm to 8pm. In English!

 

8.10. 

Radikaalit Ristipistot pistää jälleen!
Ristipistojen saloihin ja uudenlaisen ilmaisun sekä viestinnän mahdollisuuksiin opastaa Helsingin Radikaalit Ristipistot klo 16 -19.

 

1.10. 

Kino Euphoria esittää: lyhyelokuvanäytös What the heck is Kino Euphoria?! Lyhytelokuvanäytös esittelee Kinoa ja sen mahdollisuuksia. Näytös alkaa klo 18 ja kestää noin tunnin.

 

 

 

Menneet tapahtumat:

24.9.

RUOKAA! Ilmainen lämmin ateria kaikille kokkaukseen osallistuneille. Muille omakustannehintaan.

 

17.9.

Sirpa Kampaa Kahvilassa! Pop-up-parturissa voit laittaa tukan uuteen kuntoon.

Kaikki eivät viihdy kampaamoiden loisteputkivaloissa ja toisille DIY on taloudellinen pakko. Pop-up-parturissa pääset ammattilaisen käsittelyyn helposti ja halvalla – vapaaehtoiset maksut lahjoitetaan Loukko ry:lle.

 

10.9.

Miten ristipistotyö voi ottaa kantaa? Radikaalit Ristipistot Helsinki opastaa ristipistojen tekemiseen klo 16 – 19.

 

3.9. AVAJAISET!

Tee-Oma-Rintanappi

Runozine-paja

Juhlitaan yhdessä syksyn alkamista. Tarjolla herkkuja! Avajaisissa voit tehdä omia rintanappeja tai kollaasirunoja. Taidenäyttely Avantgarde Vekkula auki viimeistä päivää!