Alakulttuurikeskus Loukko on Helsingin Kalliossa sijaitseva kulttuuritila, jossa pyörii ostopakoton vegaaninen kahvila, matalan kynnyksen galleria, monenlaisia työpajoja sekä viikoittainen feministinen Joku Ompelukerho ja erilaisia esittävän taiteen tilaisuuksia.

Loukko on avoinna joka viikko tiistaista torstaihin klo 12-18 sekä viikonloppuisin tiloissa olevien tapahtumien mukaan. Edullista sosiaalista lounasta tarjoilemme niin ikään ti-to kello 12-15 tai siihen asti, kun valmistettua ruokaa riittää.

Käyntiosoite:

Alakulttuurikeskus Loukko
Castreninkatu 7, LH 10
00530Helsinki

Yhteys:

loukko@kulttuuriloukko.fi
044 7160 222

Loukko noudattaa toiminnassaan turvallisemman tilan periaatteita ja on myös fyysisesti mahdollisimman esteetön. Eli: ei natseja, ei syrjintää, ei seksismiä!

Loukko tarjoaa mahdollisuuden ja avun omaehtoiseen tapahtumatuottamiseen myös esimerkiksi nuorille sekä järjestää itse ikärajatonta ja maksutonta toimintaa. Missään Loukon tapahtumissa ei ole ostovelvoitetta mahdollisten pääsymaksujen lisäksi.

Loukkoa pyörittää turvallisemman ja esteettömämmän kulttuurin edistämiseksi perustettu Loukko ry. Loukon henkilökunnasta löydät tietoa täältä.

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä tai kurkista, jos vastaus kysymyksiisi löytyisi Usein Kysytyistä Kysymyksistä.

 

Post Author: Loukko

You may also like

Ilmastoystävällistä, turvallisempaa queer-sarjakuvaa

Uusi Queerwebcomic.com-kustantamo haluaa tuoda queer-sarjakuvia näkyvämmin esiin – ja tehdä

Pulinat pois ja kansalaistoimintaan – näin yksi ihminen voi vaikuttaa

Vaalipäivä tuli ja meni. Täpärästi isoimmaksi puolueeksi yltänyt SDP aloittanee

Aikataulu ja ohjelma

LOUKKO RY

Loukko ry:n tarkoituksena on edistää esteettömyyttä ja syrjimättömyyttä sekä lisätä tietoisuutta esteellisyydestä sanan laajassa merkityksessä. Yhdistys tuottaa esteetöntä ja turvallisemman tilan periaatteita noudattavaa kulttuuri- ja taidetoimintaa sekä pyrkii tulevaisuudessa työllistämään marginalisoitujen ryhmien edustajia.

Ostopakoton kahvilamme on auki ti-to klo 12-18

Osoitteemme on Castréninkatu 7, 00530 Helsinki