Mikä on Alakulttuurikeskus Loukko?

Alakulttuurikeskus Loukko on Helsingin Kalliossa sijaitseva kulttuuritila, jossa pyörii ostopakoton vegaaninen kahvila, matalan kynnyksen galleria, monenlaisia työpajoja sekä viikoittainen feministinen Joku Ompelukerho ja erilaisia esittävän taiteen tilaisuuksia.

Loukko on avoinna joka viikko tiistaista torstaihin klo 12-18 sekä viikonloppuisin tiloissa olevien tapahtumien mukaan. Edullista sosiaalista lounasta tarjoilemme niin ikään ti-to kello 12-15 tai siihen asti, kun valmistettua ruokaa riittää.

Käyntiosoite:

Alakulttuurikeskus Loukko
Castreninkatu 7, LH 10
00530Helsinki

Yhteys:

loukko@kulttuuriloukko.fi
044 7160 222

Loukko noudattaa toiminnassaan turvallisemman tilan periaatteita ja on myös fyysisesti mahdollisimman esteetön. Eli: ei natseja, ei syrjintää, ei seksismiä!

Loukko tarjoaa mahdollisuuden ja avun omaehtoiseen tapahtumatuottamiseen myös esimerkiksi nuorille sekä järjestää itse ikärajatonta ja maksutonta toimintaa. Missään Loukon tapahtumissa ei ole ostovelvoitetta mahdollisten pääsymaksujen lisäksi.

Loukkoa pyörittää turvallisemman ja esteettömämmän kulttuurin edistämiseksi perustettu Loukko ry. Loukon henkilökunnasta löydät tietoa täältä.

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä tai kurkista, jos vastaus kysymyksiisi löytyisi Usein Kysytyistä Kysymyksistä.