Kannatusjäsenyys

Liity kannatusjäseneksi!

Kannatusjäsenenä mahdollistat turvallisemman ja esteettömämmän kulttuurin tekemistä!

Loukko ry:n kannatusjäsenet saavat alennuksia tapahtumien sisäänpääsymaksuista sekä muita pieniä etuja ja yllätyksiä pitkin vuotta. Kannatusjäsenet saavat jäsenkortin, jota näyttämällä taika tapahtuu. Järjestämme myös pelkästään tukijoillemme suunnattua ohjelmaa. Lue lisää eduista lomakkeen alapuolelta.

Kannatusjäseneksi liitytään oheisella lomakkeella. Lomakkeen vastaanotettuamme toimitamme sinulle laskun, jonka maksettuasi saat sähköpostiisi digitaalisen jäsenkorttisi. Kannatusjäsenmaksun suuruus vuodelle 2020 on yksityishenkilöltä 30 euroa ja yhteisöiltä ja yrityksiltä 100 euroa.

Vuoden 2020 kannatusjäsenedut kaikille ovat:

– Helsingin Kahvipaahtimon kahvi 1€ (muille 2€)

– 2 €:n alennus kaikista Loukon omien tapahtumien sisäänpääsymaksuista. Esimerkiksi sisäänpääsy Loukon Aika Akustiselle Klubille kannatusjäsenille vain 3€

– Alennus Loukon kannatustuotteista: kangaskassi 8€ (muuten 12€), Loukko-patch 2€ (muuten 4€)

– Kaksi kannatusjäsenille suunnattua kutsuvierastilaisuutta vuoden aikana, kutsut näihin tulevat erikseen lähempänä tapahtumia.

Yrityksille ja yhdistyksille lisäksi:

– Logosi tai nimesi nettisivujemme yhteistyökumppanit-osioon

– Mahdollisuus vuokrata Loukkoa omaan pienimuotoiseen tilaisuuteen ma, ke ja su-iltaisin vain 50 € / kerta (edellyttäen, että tilassa ei ole sovittuna muuta ohjelmaa)