Loukon joulumyyjäisissä DIY-taiteilijoita, distroja ja joulukorttien askartelua!

Joulumyyjäiset, joiden avainsanoina on DIY, kierrätys, queer, fuck nazi, solidaarisuus, itsemäärämisoikeus, haltuunotto, feminismi ja punk?! Totta se on!

Loukko järjestää jo perinteeksi muodostuneet joulumyyjäisensä osana Oranssifest 2018-tapahtumaa. Myyjinä kiinnostavia pienyrityksiä ja yksittäisiä taiteilijoita sekä koleita distroja. Ja kuka sanoo, ettei lahjakin voi olla kierrätetty?

Loukon vegaaninen kahvila palvelee tapahtuman ajan (käteinen only). Paikan päällä voit myös kääräistä hankitut lahjat samantien pakettiin ja askarrella kortit kylkeen. Kaikki materiaalit tähän löytyvät tapahtumassa valmiina, mutta toivomme pientä korvausta kolehtiperiaatteella, jos siihen on mahdollisuus.

Toisenlaisia tissikalentereita, runomuotokuvia, distroja, DIY-joulukorttipaja ja vaikka mitä muuta!

HAE MYYJÄKSI: kulttuuriloukko@gmail.com
Pöytäpaikka ei maksa mitään, mutta niitä on rajoitettu määrä. Pidätämme oikeuden valita myyjät tapahtuman luonteeseen sopivasti.
Tapahtuma Facebookissa.

Esteettömyys:
Oranssi on niin esteetön kuin vanha rakennus nyt voi olla – tilassa pääsee liikkumaan isommillakin apuvälineillä, ja takahuoneessa pidettävään kahvilaan menee matala ramppi. WC-tiloja ei ole sukupuolitettu, ja isompi wc on myös fyysisesti esteetön. Tiloissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Tapahtuma on ikärajaton, päihteetön ja natsiton.