Loukon joulumyyjäiset sunnuntaina 19.12. klo 12-18

Jo perinteeksi – milloin minkäkinlaiseksi sellaiseksi – muodostuneet Loukon joulumyyjäiset pidetään Loukolla sunnuntaina 19.12. klo 12-18!

Tarjolla ainakin rouheita käsitöitä, marginaalitaidetta, feminististä sarjakuvaa, vintagea sekä vegaanista purtavaa ja DIY-puotimme tarjonta! Tue pientekijöitä sekä vapaaehtoisvoimin toteutettavaa tasa-arvo- ja kulttuurityötä ja hanki samalla upeat, uniikit joululahjat.

Myyjät

Avokaadonen

Avokaadonen on jatkuvasta väkertelyntarpeesta kärsivän muusun tuotoksien koti. Innostun ja inspiroidun jatkuvasti uusista tekniikoista ja tyyleistä ja myyntivalikoima on sen mukainen. Löytyy eri tekniikoilla tehtyjä koruja, kirjontatöitä, zinejä, kortteja, tarroja ja mitä nyt satun keksimään!”

Vee Tekee

VeeTekee on yhden muunsukupuolisen opiskelijan minibisnes. Valikoimasta löydät käsintehtyjä one of a kind -koruja, maalauksia sekä kortteja, joilla ilahduttaa läheisiäsi tai itseäsi.”

Loukon Ari

Mittatilausrunoutta maksa mitä pystyt -periaatteella!

Markkinahenkeä teille tuopi
Kukapa muu kuin Loukon Ari
Joka rustaa kynäl riimin tai pari
Ja runosen teille luopi!

Available as well in English
They’ll write a poem, just state your wish
Drop or a coin or two in this here dish
And in creation you’ll soon relish

Sir E

Pientä piiskaa jouluksi! 

Sir Een legendaariset uniikit johto- ja helmipiiskat ovat taas myynnissä. Kierrätysmateriaalista valmistetut johtopiiskat ja siroudella huijaavat helmipiiskat ovat oiva valinta joululahjaksi sekä tuhmille että kilteille.

Myynnissä myös viimeisiä kappaleita Een grafiikkatöitä. Valikoimista löytyy söpöjä eläimiä ja dramaattisia hahmoja.

Kimppalotto

Kimppalotto-tiimi yllättää! Joulun ihmeitä pöydässämme tänä vuonna: taidetta, zinejä, pikkuhousuja (koot XS- XXXL), saippuaa (tuoksuton, palmuöljytön, vegaaninen), koruja, printtejä ja kangasmerkkejä. Tuotteemme on tehty kierrätysmateriaaleista ja ite.”