Loukon hinnasto pientoimijoille

Työpajatila, seminaari tai iltajuhlat?

Loukon 150-neliöisiä tiloja vuokrataan erilaisiin yksityistilaisuuksiin sekä avoimiin tapahtumiin. Voit vuokrata pelkän tilan (sisältää aina yhden henkilökunnan edustajan) tai hyödyntää myös ruoka- ja juomatarjontaamme. Meiltä voi kysellä myös mahdollisuuksia vegaaniseen cateringiin.

Loukon katutason asiakastila on kooltaan noin 100 neliötä ja tilaisuuden luonteesta riippuen sen henkilökapasiteetti on 40-80 ihmistä. Tilassa on baari-/kahvilatiski, pieni esiintymislava, äänentoisto, monenlaisia valaistusmahdollisuuksia sekä projisointiin soveltuva seinä ja videotykki.

Unisex-wc:itä on kolme, joista yksi on tarpeeksi tilava suurimmalle osalle apuvälineitä (valitettavasti vain toispuoleisesti esteetön). Lisäksi tiloista löytyy pienehkö mutta hyvin varusteltu keittiö sekä henkilökunnan tila, jota voi käyttää kokoushuoneena, backstagena tai rauhoittumistilana. Henkilökunnan alue ei valitettavasti ole esteetön, vaan sinne täytyy kulkea rappusia. Lisää tilan esteettömyydestä täältä.

Hinnasto

Loukko sijaitsee keskeisellä paikalla ja rakennuksen kivijalassa Kalliossa, joten tila on meille itsellemme varsin kallis. Emme saa tällä hetkellä mitään ulkopuolista tukea tilan tai toimintamme ylläpitämiseen, ja työskentelemme kaikki itse vapaaehtoisina. Tämän johdosta voimme antaa Loukkoa maksutta käyttöön vain aivan poikkeustapauksissa.

Tilavuokra yksityistilaisuuksiin

Haluamme mahdollistaa Loukon käytön myös sellaisille tahoille, jotka eivät voi sitoutua kovin suuriin tilankäyttömaksuihin. Siksi vuokra tai osa siitä voidaan neuvotella esimerkiksi juomatakuuna. Päihteettömistä, suljetuista ja osallistujille maksuttomista tilaisuuksista joudumme lähtökohtaisesti ottamaan vuokraa. Älä kuitenkaan epäröi ehdottaa itsellesi mahdollista, pieneltäkin tuntuvaa summaa tai korvaavaa tapaa: loukko @ kulttuuriloukko.fi.

Haluamme mahdollisuuksiemme mukaan tukea vastaavilla arvoilla varustettua, täysin antikapitalististakin toimintaa, mutta kaikki ulkopuolinen tilankäyttö ei valitettavasti voi meillä olla sellaista. Mikäli edustamasi taho ei pysty minkäänlaiseen tilavuokraan, voit ehdottaa myös jonkinlaista vaihtokauppaa – Loukossa on aina tarvetta monenlaiselle työvoimalle.

Loukkoon ei voi tuoda omia alkoholijuomia edes yksityistilaisuuksiin.

Tilavuokra avoimiin tapahtumiin

Mikäli avoin tapahtuma on kävijöille maksuton, noudatetaan siinä pääsääntöisesti yksityistilaisuuden hinnastoa. Jos tapahtumaan myydään lippuja, voidaan osa vuokrasta kuitata osuudella lipputuloista.

Tarjoilut

Loukon keittiö on vegaaninen, ja tätä toivomme myös tilojemme käyttäjien kunnioittavan. Voit tuoda tilaisuuksiin omat tarjottavat (ei alkoholia), mutta me myös valmistamme mielellämme syötäviä aina aamupalasta cocktail-tarjottaviin! Pienellä budjetilla suosittelemme täyttävää aamupalaa tai kansankeittiö-lounasta.

Esimerkkihintoja

Hinnat ovat suuntaa antavia, ja tarjoilut voidaan toteuttaa toiveidenne mukaan! Huomaattehan kuitenkin, että Loukko on vegaaninen toimija.

Aamiainen 5 € / henkilö (sis. kahvi/tee, leipä ja päälliset sekä puuro)
Kansankeittiö-lounas  3 € / henkilö (sis. lämmin ruoka sekä kahvi/tee)
Lämmin ruoka  6 € / henkilö (sis. lämmin ruoka, salaatti, leipä ja levite sekä kahvi/tee)
Kahvitauko 5 € / henkilö (sis. kahvi/tee ja makea kahvileipä)

Viinit & juhlatarjoilut Kysy tarjousta

Ota yhteyttä: loukko @ kulttuuriloukko.fi