Loukon hinnasto yksityishenkilöille

Synttärit, valmistujaiset, leffakerho tai illanistujaiset muuten vaan? Oma työpajapäivä Loukossa?

Loukon 150-neliöisiä tiloja vuokrataan erilaisiin yksityistilaisuuksiin sekä avoimiin tapahtumiin. Voit vuokrata pelkän tilan (sisältää aina yhden henkilökunnan edustajan) tai hyödyntää myös ruoka- ja juomatarjontaamme. Meiltä voi kysellä myös mahdollisuuksia vegaaniseen cateringiin.

Loukon katutason asiakastila on kooltaan noin 100 neliötä ja tilaisuuden luonteesta riippuen sen henkilökapasiteetti on 40-80 ihmistä. Tilassa on baari-/kahvilatiski, pieni esiintymislava, äänentoisto, monenlaisia valaistusmahdollisuuksia sekä projisointiin soveltuva seinä ja videotykki.

Unisex-wc:itä on kolme, joista yksi on tarpeeksi tilava suurimmalle osalle apuvälineitä (valitettavasti vain toispuoleisesti esteetön). Lisäksi tiloista löytyy pienehkö mutta hyvin varusteltu keittiö sekä henkilökunnan tila, jota voi käyttää kokoushuoneena, backstagena tai rauhoittumistilana. Henkilökunnan alue ei valitettavasti ole esteetön, vaan sinne täytyy kulkea rappusia. Lisää tilan esteettömyydestä täältä.

Hinnasto

Loukko sijaitsee keskeisellä paikalla ja rakennuksen kivijalassa Kalliossa, joten tila on meille itsellemme varsin kallis. Emme saa tällä hetkellä mitään ulkopuolista tukea tilan tai toimintamme ylläpitämiseen, ja työskentelemme kaikki itse vapaaehtoisina. Tämän johdosta voimme antaa Loukkoa maksutta käyttöön vain aivan poikkeustapauksissa.

Tilavuokra yksityishenkilöille

Haluamme mahdollistaa Loukon käytön myös sellaisille tahoille ja henkilöille, jotka eivät voi sitoutua kovin suuriin tilankäyttömaksuihin. Siksi vuokra tai osa siitä voidaan neuvotella esimerkiksi juomatakuuna. Päihteettömistä, suljetuista ja osallistujille maksuttomista tilaisuuksista joudumme lähtökohtaisesti ottamaan vuokraa. Älä kuitenkaan epäröi ehdottaa itsellesi mahdollista, pieneltäkin tuntuvaa summaa tai korvaavaa tapaa: loukko @ kulttuuriloukko.fi.

Haluamme mahdollisuuksiemme mukaan tukea vastaavilla arvoilla varustettua, täysin antikapitalististakin toimintaa, mutta kaikki ulkopuolinen tilankäyttö ei valitettavasti voi meillä olla sellaista. Mikäli et pysty minkäänlaiseen tilavuokraan, voit ehdottaa myös jonkinlaista vaihtokauppaa – Loukossa on aina tarvetta monenlaiselle työvoimalle.

Loukkoon ei voi tuoda omia alkoholijuomia edes yksityistilaisuuksiin.

Tilavuokra avoimiin tapahtumiin

Mikäli avoin tapahtuma on kävijöille maksuton, noudatetaan siinä pääsääntöisesti yksityistilaisuuden hinnastoa. Jos tapahtumaan myydään lippuja tai siitä peritään jonkinlainen osallistumismaksu, voidaan osa vuokrasta kuitata osuudella tuotoista.

Tarjoilut

Loukon keittiö on vegaaninen, ja tätä toivomme myös tilojemme käyttäjien kunnioittavan. Voit tuoda tilaisuuksiin omat tarjottavat (ei alkoholia), mutta me myös valmistamme mielellämme syötäviä aina aamupalasta cocktail-tarjottaviin! Pienellä budjetilla suosittelemme täyttävää aamupalaa tai kansankeittiö-lounasta.

Esimerkkihintoja

Hinnat ovat suuntaa antavia, ja tarjoilut voidaan toteuttaa toiveidenne mukaan! Huomaattehan kuitenkin, että Loukko on vegaaninen toimija.

Aamiainen 5 € / henkilö (sis. kahvi/tee, täytetty leipä sekä mehu tai hedelmä)
Yksinkertainen lämmin ruoka  6 € / henkilö (sis. lämmin ruoka, salaatti, leipä ja levite)
Kahvitauko 5 € / henkilö (sis. kahvi/tee ja makea kahvileipä)

Juhliin

Cocktail-palat 45 € / tarjotin (sis. noin 50 sormisyötävää suolapalaa)
Voileipäkakut 50 € / kakku (n. 10-15 hengen voileipäkakku, makuvariaatiot toiveiden mukaan)
Makeat kakut 35-45 € / kakku (kakkujen koot, maut ja koostumukset toiveiden mukaan)

Viinit 22-25 € / pullo tai 5 € / lasi

Ota yhteyttä: loukko @ kulttuuriloukko.fi