Loukon hinnasto yrityksille ja muille organisaatioille

Aamupala- tai päiväseminaari? Virkistyspäivä tai asiakasilta? Pitämättä jääneet pikkujoulut?

Loukon 150-neliöisiä tiloja vuokrataan erilaisiin yksityistilaisuuksiin sekä avoimiin tapahtumiin. Voit vuokrata pelkän tilan (sisältää aina yhden henkilökunnan edustajan) tai hyödyntää myös ruoka- ja juomatarjontaamme. Meiltä voi kysellä myös mahdollisuuksia vegaaniseen cateringiin.

Loukon katutason asiakastila on kooltaan noin 100 neliötä ja tilaisuuden luonteesta riippuen sen henkilökapasiteetti on 40-80 ihmistä. Tilassa on baaritiski, pieni esiintymislava, äänentoisto, monenlaisia valaistusmahdollisuuksia sekä projisointiin soveltuva seinä ja videotykki. Unisex-wc:itä on kolme, joista yksi on tarpeeksi tilava suurimmalle osalle apuvälineitä (valitettavasti vain toispuoleisesti esteetön). Lisäksi tiloista löytyy pienehkö mutta hyvin varusteltu keittiö sekä henkilökunnan tila, jota voi käyttää kokoushuoneena, backstagena tai rauhoittumistilana. Henkilökunnan alue ei valitettavasti ole esteetön, vaan sinne täytyy kulkea rappusia. Lisää tilan esteettömyydestä täältä.

Hinnasto

HUOM. hinnasto on suuntaa antava! Jos tilaisuudessa käytetään Loukon baaripalveluita, osa vuokrasta on mahdollista kuitata juomatakuuna.

Tilavuokra yksityistilaisuuksiin

Tilavuokraan sisältyy aina yksi henkiökunnan edustaja, joka avaa ja sulkee tilan sekä auttaa tarvittavan tekniikan kanssa. Loukon kaikki hinnat ovat ALV 0%.

Päivätilaisuus 400 €
Iltatilaisuus 500 €
Koko päivä 700 €

Tilavuokra avoimiin tapahtumiin

Mikäli avoin tapahtuma on kävijöille maksuton, noudatetaan siinä pääsääntöisesti yksityistilaisuuden hinnastoa. Jos tapahtumaan myydään lippuja, voidaan osa vuokrasta kuitata osuudella lipputuloista.

Tarjoilut

Loukon keittiö on vegaaninen, ja tätä toivomme myös tilojemme käyttäjien kunnioittavan. Voit tuoda tilaisuuksiin omat tarjottavat (ei alkoholia), mutta me myös valmistamme mielellämme syötäviä aina aamupalasta cocktail-tarjottaviin!

Kuvassa Loukon leipuri Sini ison voileipäkakun kanssa

Esimerkkihintoja

Hinnat ovat suuntaa antavia, ja tarjoilut voidaan toteuttaa toiveidenne mukaan! Huomaattehan kuitenkin, että Loukko on vegaaninen toimija. Suosittelemme testaamaan esimerkiksi ”kalaisaa” voileipäkakkuamme tai vegaanista ”juustokakkua”!

Aamiainen 5 € / henkilö (sis. kahvi/tee, täytetty sämpylä, mehu tai hedelmä)
Lounas 7 € / henkilö (sis. lämmin ruoka, salaatti ja leipä + levite sekä kahvi/tee)
Kahvitauko 5 € / henkilö (sis. kahvi/tee ja makea kahvileipä)

Juhliin

Cocktail-palat 45 € / tarjotin (sis. noin 50 sormisyötävää suolapalaa)
Voileipäkakut 50 € / kakku (n. 10-15 hengen voileipäkakku, makuvariaatiot toiveiden mukaan)
Makeat kakut 35-45 € / kakku (kakkujen koot, maut ja koostumukset toiveiden mukaan)

Viinit 22-25 € / pullo tai 5 € / lasi