Support Loukko 29.9.18!

Loukon syksyn ensimmäinen tukikeikka järjestetään Oranssilla tulevana lauantaina. Lavalla nähdään valikoima kiinnostavaa undergroundia venäläisestä elektrosta suomalaiseen rämärockiin. Tuttuun tapaan keikka on ikärajaton, esteetön ja päihteetön. Sisäänpääsyn voi maksaa oman varallisuuden mukaan viiden ja kymmenen euron väliltä.

Paikan päällä palvelee myös Loukon vegaaninen kahvila klo 18 eteenpäin. Keikat alkavat klo 19 ja päättyvät noin klo 23 mennessä. Tarkemman soittoaikataulun ja järjestyksen löydät täältä.

Eurooppaa kiertävä kokeellinen elektrospektaakkeli AWOTT nähdään Suomessa ensimmäistä kertaa. Toisen pitkäsoittonsa tänä vuonna julkaissut KESÄ on tunnettu viileän tyylikkäästä post-punkistaan, ensimmäisen keikkansa viime kesänä tehnyt HIUS soittaa hypnoottista pogopunkkia ja lofi-punk-rocknroll-trio TAMARA LUONTO soittaa omien sanojensa mukaan ”todellista musiikkia”. Väliaikaviisuista vastaa DJ DaDaDarling.

TERVETULOA!

////
Sijainti:
Oranssi
Kaasutehtaankatu 1
00540 Helsinki

Suvilahti, rakennus 11: Valvomo

Tapahtuma on ikärajaton, päihteetön ja esteetön.

Oranssi on kaikenlaisesta syrjinnästä ja väkivallasta vapaa esteetön, päihteetön ja ikärajaton tila. Kunnioitathan tätä! Loukon kaikissa tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatetta.

Tarkemmat esteettömyystiedot:
Sisäänkäynti Oranssille on esteetön, ja esteetön wc löytyy. Tapahtumatila on kokonaan esteetön ja siinä mahtuu liikkumaan myös isommilla apuvälineillä. Takatilaan (jossa tässä tapauksessa sijaitsee kahvila) voidaan laittaa ramppi sisäänkäynnin kynnykselle. Vessat ovat sukupuolineutraaleja.

////

Support Loukko!

A benefit gig for subculture center Loukko at Oranssi 29th September 2018.

On the stage:

AWOTT (Rus)
https://asianwomenonthetelephone.bandcamp.com/

KESÄ
https://kesahelsinki.bandcamp.com/

HIUS
https://hius.bandcamp.com/

TAMARA LUONTO
https://soundcloud.com/tamaraluonto

Dj DaDaDarling

Tickets 5-10 euros due to financial standing.

Location:
Oranssi
Kaasutehtaankatu 1
00540 Helsinki

Suvilahti, rakennus 11: Valvomo

The event is all ages, drug free and accessible.

Oranssi as a venue is against all discrimination and violence. It is accessible, open for all ages and free from alcohol and drugs. Please respect this! All of Loukko’s events operate on the principle of a safer space.

Accessibility information:
The entrance to Oranssi is accessible and we have an accessible WC. The venue hall is accessible and has room for bigger moving aids. The cafe area can be accessed via ramp by request. Our toilets are gender neutral.