TRANS -mobiiliversio

Tämä on Loukko Gallerian TRANS – dreams, notes -virtuaalinäyttelyn mobiilisopiva ja yksinkertainen versio. Voit katsoa teoksia selaamalla sivua alaspäin.

Jos haluat mieluummin katsoa alkuperäistä galleriaa, löydät sen täältä.

TRANS on trans- ja muunsukupuolisille tarkoitettu yhteisöllinen mediataideteos, joka rakentuu kuvallisin keinoin hahmotelluista unelmista ja utopioista. Näyttely on jatkuvassa muutoksen tilassa ja jatkaa kasvamista koko esilläoloaikansa. Otamme teoksia vastaan sähköisesti 31.10.2022 asti. Katso tarkemmat ohjeet teoksen lähettämiseen sivun lopusta.

Näyttely on esillä vuoden ajan 20.11.2021 – 20.11.2022.

 

Self Made
Alex Blom
2021


Kulta Alvar
2021


Keskiluokkalarppausta sarastusvalon kajossa
Karvinen
2021
Sekatekniikka / Mixed media


Saint Lämp
Pihla Lehtinen
2021


Todentuminen
Tristan Nikolai
2021


 

Sexy hot trans love poem
Väinä Räsänen
2021

This is flaming love baby
touch me with your gaze
bite me with your words
so sweet but oh so naughty

Under your sexy burning eyes
my hot trans body 
is melting into a puddle
of cum and goo


Vimpula
2021


Dream Gazed and Words Amazed
Étienne Wuori
2021
Tussi pahville


Lokakuussa 2021 Alakulttuurikeskus Loukolla järjestettiin kaksi ohjattua työpajaa, joissa tehtyjä töitä voi tarkastella yllä olevassa galleriassa. Galleria laajenee sitä mukaa, kun teoksia tulee lisää. Osallistumisella ei ole ikärajaa: kaikenikäiset ovat tervetulleita. Tarvittaessa kuvan oheen liitetään sisältövaroitukset.

Osallistumisohjeet:

Mitä haaveita, unelmia tai visioita sinulla on? Ovatko ne henkilökohtaisia, vai näetkö ennemminkin koko yhteiskuntaa koskevan muutoksen? Mikä on sinulle tärkeää, välttämätöntä, kiinnostavaa, turhauttavaa tai ehkä huvittavaakin? Unelmat eivät aina ole ruusuisia pumpulikuvitelmia, vaan niihin voi liittyä näköalattomuutta, katkeruutta ja vihaa. Utopioiden ytimessä on usein kuitenkin toivo ja varovainen usko siihen, että muutos on mahdollinen.

Teos voi olla digitaalisesti tai käsin tehty. Lähetä hyvälaatuinen teoskuva JPG tai PNG -muodossa osoitteeseen dreamnotes2021(at)gmail.com. Lähetä kuva mieluiten linkkinä, jonka kautta tiedoston voi ladata. Valitettavasti emme voi ottaa vastaan fyysisiä teoksia. Kerro sähköpostissa nimesi tai nimimerkki, joka liitetään teoksen oheen. Voit halutessasi kertoa myös muita teostietoja ja lisätä tekstiä, kuten runoja.

TRANS – dreams, notes teoksen työpajaohjaajana ja fasilitaattorina toimii kuvataiteilija ja pedagogi Nova Kaspia.
Projektia ovat tukeneet Taiteen edistämiskeskus, Helsingin kaupunki, Alakulttuurikeskus Loukko ja taidetarvikeliike Tempera.