TRANS -virtuaaligalleria

Tervetuloa Loukko Gallerian TRANS – dreams, notes -virtuaalinäyttelyyn!

(In English here.)

TRANS on trans- ja muunsukupuolisille tarkoitettu yhteisöllinen mediataideteos, joka rakentuu kuvallisin keinoin hahmotelluista unelmista ja utopioista. Näyttely on jatkuvassa muutoksen tilassa ja jatkaa kasvamista koko esilläoloaikansa. Otamme teoksia vastaan sähköisesti 31.10.2022 asti. Katso tarkemmat ohjeet teoksen lähettämiseen sivun lopusta.

Näyttely on esillä vuoden ajan 20.11.2021 – 20.11.2022.

Gallerian käyttöohjeet:

Alla oleva galleria toimii parhaiten tietokoneen näytöllä. Jos käytät mobiililaitetta tai haluat yksinkertaisen näkymän, katso teokset täältä.

Klikkaamalla tekijän nimeä pääset liikkumaan teoksesta toiseen.

Lokakuussa 2021 Alakulttuurikeskus Loukolla järjestettiin kaksi ohjattua työpajaa, joissa tehtyjä töitä voi tarkastella yllä olevassa galleriassa. Galleria laajenee sitä mukaa, kun teoksia tulee lisää. Osallistumisella ei ole ikärajaa: kaikenikäiset ovat tervetulleita. Tarvittaessa kuvan oheen liitetään sisältövaroitukset.

Osallistumisohjeet:

Mitä haaveita, unelmia tai visioita sinulla on? Ovatko ne henkilökohtaisia, vai näetkö ennemminkin koko yhteiskuntaa koskevan muutoksen? Mikä on sinulle tärkeää, välttämätöntä, kiinnostavaa, turhauttavaa tai ehkä huvittavaakin? Unelmat eivät aina ole ruusuisia pumpulikuvitelmia, vaan niihin voi liittyä näköalattomuutta, katkeruutta ja vihaa. Utopioiden ytimessä on usein kuitenkin toivo ja varovainen usko siihen, että muutos on mahdollinen.

Teos voi olla digitaalisesti tai käsin tehty. Lähetä hyvälaatuinen teoskuva JPG tai PNG -muodossa osoitteeseen dreamnotes2021(at)gmail.com. Lähetä kuva mieluiten linkkinä, jonka kautta tiedoston voi ladata. Valitettavasti emme voi ottaa vastaan fyysisiä teoksia. Kerro sähköpostissa nimesi tai nimimerkki, joka liitetään teoksen oheen. Voit halutessasi kertoa myös muita teostietoja ja lisätä tekstiä, kuten runoja.

TRANS – dreams, notes teoksen työpajaohjaajana ja fasilitaattorina toimii kuvataiteilija ja pedagogi Nova Kaspia.
Projektia ovat tukeneet Taiteen edistämiskeskus, Helsingin kaupunki, Alakulttuurikeskus Loukko ja taidetarvikeliike Tempera.