Voisitko lahjoittaa rahaa tai aikaasi turvallisemman alakulttuurin hyväksi?

Loukon työryhmäläisiä

Helsingin poliisi on myöntänyt Loukko ry:lle rahankeräysluvan 21.11.2019 -20.11.2020 väliselle ajalle. Luvan numero on RA/2019/1031 ja se on myönnetty Helsingin alueelle. Keräys on pantu käytäntöön Loukko ry:n toimesta ja keräysaika on sama kuin keräyksen voimassaoloaika.

Loukko ry:tä voi tukea rahallisesti siirtämällä valinnaisen summan tilille: 

FI4157230220564954 / Loukko ry
Viestikenttään: Lahjoitus

Lahjoituksena kerättyjä varoja tullaan käyttämään perustoimintamme ylläpitämiseen Helsingissä sijaitsevissa tiloissamme (mm. vuokranmaksu ja muut toimitilasta koituvat kustannukset, esityspalkkiot) sekä tilojemme kehittämiseen entistä esteettömämmiksi (apuvälineet, tukikaiteet, kynnysluiskat yms.). Mahdollinen ylijäävä raha käytetään ensimmäisen työntekijän palkkaamiseen. Kerättävät varat käytetään vuosien 2020 ja 2021 aikana.

Kannatusjäseneksi liittymällä mahdollistat toimintaamme toimimalla vuosilahjoittajana. Taloudellinen tuki on toiminnallemme äärimmäisen tärkeää, ja olemme siitä enemmän kuin kiitollisia.

Mikäli taloudellinen tukeminen ei ole mahdollista tai ajatuksena mieluisa, voit myös auttaa tulemalla vapaaehtoiseksi tapahtumiimme. Aina kaivataan lipunmyyjää, roudaria tai ruuanlaittajaa. Otamme mielellämme myös työryhmään uusia, hyviä tyyppejä! Ota yhteyttä: loukko @kulttuuriloukko.fi

Voit auttaa meitä lahjoittamalla rahan sijaan myös tavaraa.